Fettförbrännare

Jag köpte ju en fettförbrännare för ett tag sedan och tänkte berätta om min erfarenhet av den. Smartsups Burn köpte jag på Gymgrossisten. Jag tycker jag fick en ökad prestation och fokus av den, den var hungerdämpande vilket är en stor hjälp om man som jag försöker minska matportioner vid viktminskning. Jag tyckte den gjorde mig mer taggad på att träna men gillade inte rastlöshetskänslan den gav mig dygnet runt, skulle vilja ha den mer begränsad till några timmar. Nu är inte jag kaffedrickare och således ej van vid koffein så vet ej om det hade ett finger med i spelet. Den har två växtbaserade ingredienser som var svåra att googla och få information om vilket får mig att känna mig osäker på vad det är jag stoppar i mig. Den innehåller dock två andra intressanta ingredienser, Kanel som är blodsocker reglerande som Krom om jag förstått det rätt men Kanel innehåller även ett ämne som är skadligt för levern vid stora doser. Chili eller Röd peppar som den också heter har ett ämne i sig som vid studier påvisat vis ökad förbränning. Både Kanel och Chili kan man lätt få i sig via kosten, ex blir olika köttfärsrätter goda med Kanel i men det gäller att inte äta stora mängder varje dag av ovan nämnda orsak. En annan sak som jag tyckte var negativt var att jag fick halsbränna av tabletterna vilket talar för att det är gynnsammare att få i sig kryddorna via kosten. Jag såg att produkten även innehöll Svartpeppar vilket också är något som vi får i oss nästan dagligen via kosten.

image

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Fettförbrännare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>