Rolig post

Idag fick jag rolig post, min Mårbacka Tant Hanna pelargon stickling kom med posten. Första gången jag fått en krukväxt på det viset. Den låg i en plastförpackning och i låg en avklippt blomstängel så jag fick se hur blomman ser ut fullt utslagen, kul. Jag fick en orotad stickling med också som hade en outslagen blomstängel, så söt och det gjorde mig glad. Jag stoppade ner den orotade i lite jord och planterade den rotade i en liten vitmålad terrakotta kruka. Det blev så fint så på hyllan i köket.

mårbacka tant hanna

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>