Träningsinspiration

När man handlar på Gymgrossisten får man deras magazin på köpet, bra läsning och inspiration. Köpte även en tidning på affären där man fick med en bok om näringslära. Igår gjorde jag slag i saken och köpte min första fettförbrännare. Jag tog en nu på morgonen och tyckte att jag fick mer motivation att komma ut på en promenad. Jag var ute nästan en timma och kände mig maxat taggad att bara gå inte som annars att jag bara går och lullar och känner mig betagen av skogens skönhet. Skriver mer om den sen när jag provat den ett tag och ser hur den fungerar långsiktigt och att dagens effekt inte bara var placebo.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>